Toratreffet 2020 ein suksess!

Då er Toratreffet 2020 historie. Under dei rådande forholda med pandemi og smittevern kan me konstatera at det vart ein jublande suksess. Dagen vart streama og publisert på Bømlo Nytt sin YouTube-kanal og me kan tilrå alle å sjå og høyre det. Her legg me ut nokre få stemningsbileter frå dagen me fekk saman med prisvinnaren Lindis Hurum. Alle dei flotte bileta og lyssettinga under treffet er teken og utført av Finn Bakke. Lyd og streaming for dagen var utført av flinke Hans Olav Molde.

Prisvinnaren saman med styret: Frå venstre Frode Larsen, Helen Leversund,( Lindis Hurum), Johannes Hjelland, Aase Lilleskare Lund, Hege Sønstabø Alvsvåg, Sissel Jørgensen, Ingrid Leithaug Mjanger, Haldri Karin Engenes. (Bjørn Haaland kunne ikkje stilla denne dagen.)

Frå sjølve prisutdelinga i Amfikafeen:

Musikkinnslag med søstrene Belic introdusert av Haldri Karin Engenes
Hege Sønstabø Alvsvåg fortel om historiske Tora Mostrastong og Haakon den gode
Eit spanande, engasjerande og gripande foredrag av prisvinnaren.
Prisen er ein statuett av Arne Mæland, montert på fot av Johannes Hjelland og ein plakett laga av Johannes Hjelland.
Styret gratulerer prisvinnaren.
Samtale mellom Halvor Folgerø og Lindis Hurum
Vel blåst etter ei interessant og gripande samtale

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.